• Tiskarske rešitve

    Celovite tiskarske rešitve na enem mestu. Najvišja kakovost s 30 letno tradicijo.

    Povpraševanje
  • Tiskarske rešitve

    Celovite tiskarske rešitve na enem mestu. Najvišja kakovost s 30 letno tradicijo.

    Povpraševanje

Tiskarske storitve

Celovite tiskarske storitve na enem mestu. Najvišja kakovost s 30 letno tradicijo.

Celovite tiskarske storitve

V Emporio d.o.o. vam na enem mestu nudimo celovite tiskarske storitve in rešitve.

Zagotavljamo najvišjo kakovost in hitro izvedbo vseh naklad in oblik tiskovin. Hitro in ugodno vam priskrbimo tiskovine po vaših željah. Usposobljeni ter opremljeni smo za tiskanje na vse vrste materialov – papir, blago, steklo. Ponujamo tehnike digitalni tisk, digitalni tisk velikih formatov, sitotisk, tampotisk, offset tisk, UV tisk, etikete na roli,  izdelavo etiket ter graviranje z laserjem.

Zagotavljamo najvišjo kakovost in hitro izvedbo vseh naklad in oblik tiskovin.  

V primeru, da želite tiskovine ampak nimate še popolnoma nič sestavljeno in oblikovano, potem vam nudimo rešitev tudi na tem področju. S kvalitetnim in profesionalnim svetovanjem bomo našli skupaj rešitev. Nudimo hitro, ugodno in zanesljivo grafično oblikovanje po vaših željah.

Zagotavljamo kakovost

Click to add your own text here

30 letna tradicija

Click to add your own text here

Brezplačna dostava

Click to add your own text here

Zagotavljamo kakovost

Click to add your own text here

30 letna tradicija

Click to add your own text here

Brezplačna dostava

Click to add your own text here

Digitalni tisk

Digitalni tisk je odlična izbira za manjše naklade ali serije, pri katerih se posamezni izvodi razlikujejo v kakšni podrobnosti.

Tisk plakatov, vizitk, letakov in številnih drugih artiklov izvedemo hitro in kvalitetno.

Offset tisk

Prednost offset tiska je cenejši tisk pri večjih količinah. Offset nam nudi najvišjo kakovost tiska, izjemno natančnost, prav tako pa je možno tiskati na različne vrste papirja ter končen izdelek še dodelati po želji.

Tako pri digitalnem kot tudi offset tisku je možno produkte dodelati in oplemeniti z dodatnimi efekti. Nudimo vam pestro izbiro različnih dodelav.

Etikete na roli

Etikete na roli se uporabljajo za proizvodnjo ali druge namene, kjer je potreba po etiketah večja. Ponujamo vam možnost naročila različnih formatov in izvedb etiket. Izkoristite naše izkušnje in brezplačno, hitro dostavo. Možnost tiska tudi v manjših nakladah.

Digitalni tisk

Offset tisk

Sitotisk

Sitotisk je klasična metoda tiska, kjer gre za fizičen prenos barve skozi posebej pripravljeno sito direktno na izdelek. Sitotisk je vsestransko uporaben in je še vedno najboljša izbira za vrsto izdelkov.
Prednost sitotiska je cenovna ugodnost ter odlična obstojnost barve na izdelkih. S sitotiskom lahko ponudimo strankam tisk na majice, kape, vžigalnike, pisala, obeske, skodelice…

Sublimacijski tisk

Pri sublimacijskem tisku barvila sublimirajo in kot plin prodrejo globoko v strukturo materiala. Ena od glavnih prednosti te vrste tiska je, da se barva ne nanaša na površino materiala, temveč ga obarva.

Največ se ga uporablja pri tisku zastav, športnih dresih ter promocijskih izdelkih.

Digitalni tisk
Offset tisk

UV tisk

UV tisk na promocijske izdelke in različne materiale. UV tisk  nudi izjemno trdnost in obstojnost odtisa, saj sami tiskalniki v večini primerov največkrat tiskajo direktno na izdelke.

Najboljša izbira, če iščete potiskane plastike, pleksi steklo, forex plošče, aluminij, steklo…

Tampotisk

Tampotisk je s svojo sposobnostjo tiska na tridimenzionalne površine eden najbolj vsestranskih načinov tiska.Namenjen je predvsem tisku na manjše površine, kjer s tankim nanosom barv omogoča tisk drobnih motivov v izredno visoki ločljivosti.

Nudimo tisk na vžigalnike, golf žogice, pisala, skodelice ter ostale manjše artikle.

Digitalni tisk

Dodelave tiska

Lakiranje

Površine vseh tiskovin vam po želji lakiramo z mat, sijajnim ali UV zaščitnim lakom. Lahko pa se odločite tudi za točkovno lakiranje in tako še dodatno izpostavite določene elemente motiva (kapljice, zvezdice,…).

Slepi tisk

Slepi tisk z močnim pritiskom na papir ustvari reliefno podobo željenega motiva. Poleg dekorativnega učinka lahko služi tudi kot zaščita pred kopiranjem originalnih dokumentov.

Zlatotisk

Zlatotisk je posebna vrsta dekorativnega tiska. Z njim ustvarjamo posebne učinke lesketajočih barv ali odtise z realističnim videzom žlahtnih kovin.

Perforiranje

Perforirana tiskovina omogoča čisto in preprosto trganje na predvidenih mestih. Uporabljamo jo pri izdelavi vstopnic, kuponov, kuvert, itd.

Žlebljenje

Z žlebljenjem se pri izdelkih iz kartona označi in pripravi mesta pregiba. Uporabljamo ga pri izdelavi embalaž, platnic, zloženk in podobnih izdelkov. Lahko ga tudi uporabite kot zgolj okrasni dodatek.

Zgibanje

Z zgibanjem postavimo različne strani tiskovine, odtisnjene na tiskarsko polo, v pravilno zaporedje in želeno obliko. Pri nekaterih izdelkih lahko z njim dosežemo tudi mnoge kreativne učinke, kot so nenavadni načini odpiranja, unikatne oblike, izstopajoči elementi, itd.

Znašanje

Z znašanjem postavimo posamezne liste ali zgibane tiskarske pole obširnejših tiskovin v pravilno zaporedje: knjižni blok, brošura, koledar, …

Kaširanje

Kaširanje uporabljamo pri vseh tiskovinah, ki potrebujejo dodatno podlago. Izbira različnih trdih ali mehkih podlag je odvisna od posebnih zahtev in namembnosti končnega izdelka.

Rezanje

Z razrezovanjem in obrezovanjem dobijo tako preproste, kot obširnejše tiskovine svojo končno obliko

Izsekovanje

Z izsekovanjem lahko skozi tiskovine ustvarjamo različne odprtine ali pa odkrijemo dele zakritih površin.

Plastificiranje

S plastificiranjem tiskovine zaščitimo pred fizičnimi poškodbami ali pa jih pripravimo za trajno hranjenje. Izbirate lahko med sijajnim in matiranim videzom, pa tudi med folijami z dekorativnimi vzorci.

Vezave

Glede na namen ali želeni videz, lahko izbirate med različnimi načini vezave.

Broširanje

Broširanje je cenovno ugoden način vezave, pri katerem se skupine zgibanih listov lepijo na hrbet tiskovine.

Vezava s kovinsko spiralo

Vezava s kovinsko spiralo je kot nalašč za različne predstavitvene tiskovine, kjer potrebujemo vidnost celotne strani, brez ukrivljenosti papirja v zgibu. Takšen način vezave je primeren tudi za izdelke, pri katerih je zaželjena možnost trganja posameznih listov.

Spenjanje

Spenjanje je enostaven način vezave s kovinskimi sponkami, ki je primeren predvsem za manj obsežne tiskovine kot so zvezki, revije in podobno.

Reference

Kontaktirajte nas.
Pripravili vam bomo ugodno ponudbo.

POVPRAŠEVANJE / ZAHTEVEK ZA PONUDBO

Prosimo, izpolnite obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Aktualna ponudba

Naši svetovalci vam bodo svetovali, pomagali pri izbiri in pripravili ponudbo s konkurenčno ceno.